Diensten

Dit kunnen wij voor u betekenen

Diensten

Stobben frezen

Het wegfrezen van een boomstronk (ook wel stobben genoemd) door middel van de stobbenfrees. Een zeer efficiënte manier zonder graven. wat achterblijft is versnipperd materiaal wat makkelijk af te voeren is.

 

Grondwerk

Het aanleggen van een tuin begint vaak met afgraven, afvoeren en aanvoeren zodat er nieuwe basis ontstaat voor de aan te leggen tuin. Vraag naar de mogelijkheden. 

Grond zeven

Onze compacte trommelzeef kan worden ingezet voor het uitzeven van grind, puin en ander afval uit zand of grond. Door het gebruik van verschillende Maaswijdtes kunnen wij uw grond altijd naar wens zeven. Meer informatie

 

Groen verwijderen

Is u tuin aan een metamorfose toe begint het vaak met het leeg halen van de tuin. Het verwijderen van groen en bestrating word met behulp van de juiste machines verwijdert en afgevoerd.

Containerplaatsing

Bent u zelf van plan grond of groen te gaan verwijderen en heeft u geen vervoersmogelijkheid. Dan kunnen er verschillende containers worden geplaatst. 

Bomen rooien en snoeien

Wilt u een boom kappen? Daar kunnen wij u mee helpen. Voor lastig geplaatste of gevaarlijk hoge bomen zetten wij een gecertificeerde boomklimmer (European Tree Worker) in om de boom af te breken. Versnipperen en afvoeren kan ook verzorgd worden.

Dienstverlening

Extra mankrachten nodig voor een project? Wij ondersteunen u met diverse diensten binnen de agrarische sector. Ook voor chauffeursdiensten (BE,CE,T) helpen wij u graag uit de brand. 

 

Tevredenheid gegarandeerd

“Zeer goede service. Op korte termijn een afspraak kunnen maken en niet duur!”

Edward Veldkamp

Particulier

“Makkelijk en snel geregeld. Aanrader en hovenier om te onthouden voor andere werkzaamheden.”

Collega hovenier

Hovenier

Tevredenheid

adres

Lindestraat 59
5151 AM Drunen

 

Telefoonnummer

06 – 19 55 07 75 

 

E-mailadres

info@mustersagro.nl